Saturday, May 20, 2017

Σετ Υπέρδιπλες Παπλωματοθήκες ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ

Όταν η ποιότητα συναντά την δημιουργεία το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και μοναδικό.

Η νέα συλλογή από την ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ είναι αποτέλεσμα αυτών των δύο.

Μοναδική ποιότητα και σχέδια που θα ζεστάνει την κρεβατοκαμαρά σας.

Σετ Παπλωματοθήκη υπέρδιπλη 100% βαμβακερή διαστάσεων 224x245cm με 2 μαξιλαροθήκες διαστάσεων 50x70cm
Επιλογή 1 (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
Επιλογή 2 (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
Επιλογή 3 (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
Επιλογή 4 (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
Επιλογή 5
Garden Veraman
Επιλογή 6
Garden Pink
Οδηγίες Πλυσίματος:
1) Πλύσιμο στους 40ο C στο πλυντήριο.
2) Σιδερό σε θερμοκρασία μεγίστη 150ο C.
3) Στεγνωτήριο σε μεσαία θερμοκρασία εάν χρησιμοποιείται.
4) Όχι χλώριο και δεν χρησιμοποιούμε λευκαντικά.
ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ
Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας χαλιών (χειροποίητων και μηχανής) μοκετών, κουβερτών, φλοκάτης και άλλων προϊόντων που αφορούν στο δάπεδο και τη διακόσμηση του σπιτιού.
Η Βιοκαρπέτ είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρία της παραδοσιακής φλοκάτης για παραπάνω από 60 χρόνια. Σήμερα αυτό το παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο “shaggy type” χαλί, η Βιοκαρπέτ το καθιέρωσε με μεγάλη επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.
Στο χώρο των χειροποίητων αλλά και των χαλιών μηχανής η Βιοκαρπέτ οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και πολλές δεκαετίες. Η αγάπη της για την παράδοση την καθιστά το μεγαλύτερο εισαγωγέα χαλιών στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολής, όπως η Περσία, το Αφγανιστάν και η Ινδία. Τα στελέχη της ταξιδεύουν σε χώρες της ανατολής, σε ένα γοητευτικό οδοιπορικό αναζήτησης των πιο ξεχωριστών χειροποίητωνχαλιών.

Τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει επώνυμες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού. Συγκεκριμένα συνεργάζεται με την εταιρία Disney για την παραγωγή αποκλειστικών σχεδίων για παιδικά χαλιά, μοκέτες και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα χαλιά του οίκου Pierre Cardin.

Eπίσης, η Βιοκαρπέτ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Ισπανικού οίκου ΚΑ International, που διαθέτει προϊόντα όπως υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ριχτάρια, ψάθες, διακοσμητικά και έπιπλα.

Έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρία δραστηριοποιείται και στον χώρο των δαπέδων με την εμπορία ξύλινων πατωμάτων (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) και στον τομέα του οικιακού ιματισμού με τα προϊόντα της Biokarpet Home και της Naf-Naf, που είναι λευκά είδη, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και ταπετσαρίες.

Σήμερα το δίκτυο καταστημάτων της Βιοκαρπέτ είναι από τα ισχυρότερα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήδη υπάρχουν σε λειτουργία 45 καταστήματα από τα οποία τα 35 λειτουργούν στον Ελλαδικό χώρο και τα υπόλοιπα 10 καταστήματα στο εξωτερικό.

No comments:

Post a Comment