Tuesday, May 23, 2017

Caffenu Cyprus

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

  • €9.90 για 1 Συσκευασία με 5 Κάψουλες Καθαρισμού Caffenu® για Μηχανές Nespresso με Άμεση Παραλαβή από τα Γραφεία του Skroutz.com.cy ή ΔΩΡΕΑΝ Παγκύπρια Αποστολή.
  • €17.90 για 1 Συσκευασία με 5 Κάψουλες Καθαρισμού Caffenu® για Μηχανές Nespresso & 1 Αφαλατικό Υγρό 200ml με Άμεση Παραλαβή από τα Γραφεία του Skroutz.com.cy ή ΔΩΡΕΑΝ Παγκύπρια Αποστολή.


Σας παρουσιάζουμε την καθαριστική κάψουλα Caffenu®

Η καθαριστική κάψουλα Caffenu® είναι η πρώτη κάψουλα που καθαρίζει την καφετιέρα Nespresso® γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.
Γνωρίζετε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την καφετιέρα σας, υπολείμματα καφέ παραμένουν μέσα στο θάλαμο βρασμού και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά με τη χρήση συμβατικών μεθόδων καθαρισμού, ούτε καν με την αφαλάτωση της μηχανής σας; 
Αλλά τώρα υπάρχει μια εύκολη λύση! Η Caffenu® Καθαριστική κάψουλα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αφαιρέσετε όλες τις πικρές τανίνες και τις οσμές που επικάθονται στο θάλαμο βρασμού της μηχανής σας. Με αυτήν τη μοναδική δράση αφρού και απορρυπαντικού, ο καθαρισμός της καφετιέρας Nespresso® είναι πλέον τόσο εύκολος, όσο το να ετοιμάσετε ένα φλιτζάνι καφέ.
Το καθαριστικό μέσο στο εσωτερικό της κάψουλας είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενο και βιολογικό υλικό, δεν θα λεκιάσει τη μηχανή σας, αλλά αντίθετα θα αυξήσει το χρόνο ζωής της. Με την τακτική χρήση της κάψουλας Caffenu®, διασφαλίζετε ότι η μηχανή Nespresso® θα λειτουργεί σαν καινούρια "NU" ξανά, διασφαλίζοντας ότι κάθε καφές που πίνετε είναι γεμάτος γεύση μέχρι την τελευταία σταγόνα.


Η ομορφιά της παρασκευής καφέ σε μία Νespresso μηχανή είναι η γεύση και η ευκολία. Οποιαδήποτε γεύση ή μείγμα επιθυμείτε να έχετε ,απλά τοποθετείται την αντίστοιχη κάψουλα και με το πάτημα ενός κουμπιού είναι έτοιμο να το απολαύσετε. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Και πιθανότατα να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ.
Με κάθε χρήση η Nespresso μηχανής σας μαζεύει υπολείμματα ,λάδια, οσμές και κατακάθια κρυμμένα μέσα στο θάλαμο βρασμού. Αυτή η περιοχή είναι απροσπέλαστη και για το λόγο αυτό δεν είναι μέρος της καθημερινής διαδικασίας καθαρισμού.
«Μα χρησιμοποιώ υγρό καθαρισμού στην Nespresso μηχανή μου» θα πουν κάποιοι. Μα φυσικά,α λλά πρόκειται για αφαλάτωση, μία διαδικασία εξίσου σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία της μηχανής σας. Όμως γίνεται κάθε 3-6 μήνες και αφαιρεί μόνο τα άλατα και το ασβέστιο που έχουν επικολληθεί στο boiler, στην αντλία και τις σωληνώσεις της. Επιβάλλεται όμως και ο καθαρισμός του θαλάμου βρασμού της Nespresso μηχανής σας.


Συχνότητα Καθαρισμού

Πόσο συχνά χρειάζεται να καθαρίζετε την Nespresso μηχανή σας;
Η αφαλάτωση της συσκευής απαιτείται μόνο κάθε 3-6 μήνες καθώς τα άλατα στην αντλία αργούν να συσσωρευτούν. Το μπροστινό μέρος όμως λερώνεται κάθε φορά που παρασκευάζεται ένα ρόφημα και γι αυτό εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιούμε τη μηχανή μας. Συστήνουμε τη χρήση μίας Caffenu® καθαριστικής κάψουλας κάθε 30 χρήσεις

Οδηγίες Χρήσης:

Προετοιμασία
Σιγουρευτείτε ότι η μηχανή καφέ Nespresso® είναι ανοιχτή. Γεμίστε το δοχείο νερού ως πάνω. Ελέγξτε ότι δεν υπάρχει κάψουλα καφέ και ότι ο θάλαμος είναι καθαρός. Τοποθετήστε ένα μεgάλο δοχείο (ελάχιστο 500ml) κάτω από το στόμιο.

Βήμα 1ο
Τοποθετήστε μια καθαριστική κάψουλα όπως θα βάζατε και τις κάψουλες καφέ. 
Πατήστε το κουμπί για μικρή κούπα (30ml)

Βήμα 2ο
Περιμένετε για 2 λεπτά ενώ το καθαριστικό διαλύει όλα τα υπολείμματα καφέ μέσα στο θάλαμο.
Πατήστε το κουμπί για μεγάλη κούπα (100-200ml) μέχρι να τρέξει καθαρό νερό

Βήμα 3ο
Ανοίξτε το μοχλό για να βγάλετε την κάψουλα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: η κάψουλα είναι καυτή! Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου.

Βήμα 4ο
Κλείστε το μοχλό και πατήστε το κουμπί για μεγάλη κούπα (200ml) χωρίς να τοποθετήσετε κάψουλα.
Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου.


Μετά τον καθαρισμό

ΠΡΟΣΟΧΗ: η κάψουλα που θα βγάλετε θα είναι γεμάτη με καυτό νερό
- Αδειάστε το θάλαμο της κάψουλας, ξεπλύνετε και καθαρίστε
- Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια νορμάλ κάψουλα καφέ και να πετάξετε τον πρώτο καφέ

Ειδική Συμβουλή

- Το διελυμένο υγρο είναι κατάλληλο για να ξεπλύνετε τη βάση της κούπας και το δίσκο της κάψουλας

Σας συνιστούμε

- Να ξεπλύνετε ανάποδα τη μηχανή, κλείνοντας το στόμιο είτε με μια διπλωμένη πετσέτα ή ένα ελαστικό βύσμα ενώ πατάτε το κουμπί για μεγάλη κούπα (100-200ml). ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα βγει ζεστό νερό από το στόμιο.
- Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα/οδοντόβουρτσα και τρίψτε δυνατά την πλάκα έκπλυσης και το ακροφύσιο (από εκεί που βγαίνει ο καφές).


Η κάψουλα Caffenu® είναι συμβατή με τις παρακάτω συσκευές
Le cube

Essenza
K-mix
Krups
Delonghi Latissima
Delonghi Latissima Touch
Delonghi Latissima Pro
Pixie
U
U Milk
Inissia
Maestria
Grand Maestria

*H κάψουλα Caffenu δεν είναι σχεδιασμένη για τη μηχανή Nespresso® Vertuoline. Δεν έχει δοκιμαστεί σε μηχανές καφέ Miele®. Η κάψουλα Caffenu® θα δουλέψει σε οποιαδήποτε συμβατή με κάψουλες Nespresso® μηχανή καφέ, καθώς και με μηχανές που παίρνουν κάψουλες Nespresso® Grand Crus ή εναλλακτικές κάψουλες σχεδιασμένες για αυτά τα συστήματα.

Σας παρουσιάζουμε το Αφαλατικό Υγρό Caffenu® 200ml


Αφαλατικό κατάλληλο για όλες τις μηχανές καφέ και καφετιέρες
Όλες οι μηχανές παρασκευής καφέ υποφέρουν από επικαθήσεις αλάτων και ασβεστίου, λευκές επικαθήσεις στις αντιστάσεις)
Αυτό μειώνει τη θερμοκρασία του νερού και του καφέ, αυξάνοντας την ηλεκτρική κατανάλωση της συσκευής, προκαλώντας ακόμη και το βούλωμα η την καταστροφή της συσκευής.
Το Cαffenu αφαλατικό υγρό είναι ένα ταχείας δράσης αφαλατικό με ειδική σύνθεση που δρα γρήγορα καθαρίζοντας την μηχανή του καφέ και άλλες συσκευές (καφετιέριες, βραστήρες κτλ. Καθαρίζει τις επικαθήσεις με ασφαλή και δραστικό τρόπο σε συνδυασμό με απολυμαντική δράση που διασφαλίζει την υγιεινή του εσωτερικού των συσκευών.


Το Caffenu υγρό αφαλατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις μηχανές espresso, εσπρεσσιέρες, καφετιέρες, βραστήρες και γενικότερα σε οποιαδήποτε συσκευή που χρήζει αφαλάτωσης και απαιτεί προϊόν με προδιαγραφές ασφαλείας τροφίμων. Η σύνθεση του είναι πιστοποιημένη για αυτή τη χρήση και δεν διαβρώνει τη συσκευή. 

No comments:

Post a Comment