Thursday, May 25, 2017

POTEMA SERVICE CYPRUS

Μπορεί να νομίζετε ότι βάζοντας ένα ριχτάρι ή ένα κάλυμμα στον καναπέ, γλιτώνετε από τη σκόνη και τα ακάρεα που έχουν φτιάξει ολόκληρη αποικία στο σαλόνι σας. Δυστυχώς όμως τα ακάρεα, μαζί με άλλους μικροοργανισμούς διεισδύουν βαθιά στους καναπέδες προκαλώντας σας ένα σωρό προβλήματα.

Η Potema Service μπορεί να σας εγγυηθεί με μεγάλη αξιοπιστία το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον καθαρισμό του σαλονιού σας, αλλά και των στρωμάτων σας, όπως επίσης και να σας απαλλάξει από επίμονους μικρολεκέδες, όπως κρασί, αναψυκτικά, καφέ, λάδι, στυλό, μαρκαδόρο, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Γιατί όπως καθαρίζουµε και φροντίζουμε τα ρούχα µας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται, να συντηρούμε τουλάχιστον µια φορά το χρόνο, το καναπέ στο σαλόνι μας και να το καθαρίζουμε βιολογικά, οικολογικά ώστε να απολαμβάνουνε τις στιγμές χαλάρωσης που διεκδικούμε από αυτό. Με υγεία και ασφάλεια.


Αν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, τότε ο βιολογικός καθαρισμός είναι η άλλη μισή. Με τη νέα προηγμένη τεχνολογία μπορείτε να έχετε πλέον καθαρό σαλόνι χωρίς κατάλοιπα απορρυπαντικών με πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας.
Η Potema Service αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον πλήρη οικολογικό βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς σε ελάχιστο χρόνο. Εξειδίκευση στον καθαρισμό και στην περιποίηση δερμάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων. Καινοτόμα τεχνολογία για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.


Όσο χαλαρωτικά και αναπαυτικά δείχνουν άλλο τόσο «δραστήρια» είναι κάτω από την επιφάνεια. Μιλάμε, φυσικά, για τον μικρόκοσμο του καναπέ, των πολυθρόνων και των στρωμάτων μας. Αν σκεφτείτε ότι στο στρώμα που κοιμάστε περνάτε το 1/3 της ζωής σας και ένα εξίσου μεγάλο μέρος στον καναπέ, τότε δεν είναι να «κοιμάστε» άλλο τον ύπνο του δικαίου όσον αφορά στη συντήρηση και καθαριότητα τους. Τα σκεπάσματα και τα σεντόνια, όσο συχνά κι αν αλλάζονται, δεν σας προστατεύουν µε αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά η υγεία σας. Όπως καθαρίζετε και φροντίζετε τα ρούχα σας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρείτε τουλάχιστον µία φορά το χρόνο, το στρώµα, το µαξιλάρι σας και το σαλόνι σας, µε έναν επαγγελματικό και σε βάθος καθαρισμό, για να απολαμβάνετε ύπνο και στιγμές χαλάρωσης πραγματικά καθαρές. Εξίσου σημαντικό, χωρίς αλλεργίες κάτι που ουσιαστικά το εξασφαλίζει μόνο ο βιολογικός καθαρισμός, αποφεύγοντας τα βακτήρια της σαλμονέλλας και σταφυλόκοκκου, τα οποία προκαλούν αλεργείες δερματικές, πάθησης άσθμα κ.α. που γίνεται με ειδικό μηχάνημα. Αναταράσει λίγο το στρώμα βγάζοντας τα ακάραια στην επιφάνεια και με υπέρυθρη ακτινοβολία σκοτώνει το 99% όλων των βακτηριδίων απορροφώντας τα στο ειδικό φίλτρο οπως μία συνήθης ηλεκτρική σκούπα.
Potema Service

H εταιρεία POTEMA-SERVICE CYPRUS είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της ΡΟΤΕΜΑ® by BMV GmbH και ειδικεύεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.
Επίσης έχει την αντιπροσωπεία του αυθεντικού προϊόντος βιολογικού καθαρισμού και απολύμανσης  ‘ΡΟΤΕΜΑ Mattress Cleaning Spray’.
Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες αλλά και σε επαγγελματίες (ξενοδοχεία, ξενώνες, καταλύματα, νοσοκομεία κ.α) σε όλη την Κύπρο.
Η μέθοδος που χρησιμοποιεί είναι απόλυτα φυσική χωρίς χημικά προς το περιβάλλον.
Υγιής διαβίωση, διαβίωση με την POTEMA® Service Cyprus.

No comments:

Post a Comment