Saturday, May 27, 2017

Shower Phone Health Spa Cyprus

Τηλέφωνο Ντουζιέρας Health Spa με Φίλτρο Αρνητικών Ιόντων Οικολογικό και πολυλειτουργικό, με σφαιρίδια γερμανίου και τουρμαλίνης.

Τώρα επιτέλους και στην Κύπρο το επαναστατικό τηλέφωνο ντουζιέρας που συνδυάζει όλα όσα θα θέλατε από μια σύγχρονη ντουζιέρα!
Μειώνει κατά 98% τα επίπεδα χλωρίνης στο νερό, σύστημα φιλτραρίσματος που βοηθά στην απώλεια μαλλιών, με 3 στάσεις για ένα χαλαρωτικό, μαλακό, απαλό ντουζ, σύστημα φιλτραρίσματος αρνητικών ιόντων και επιπλέον 30% μείωση στην κατανάλωση νερού! Και όλα αυτά με μόνο €13.90!


Διαθέτει στη λαβή του σφαιρίδια γερμανίου και τουρμαλίνης που σας εγγυώνται ένα χαλαρωτικό ντους, ενώ βελτιστοποιούν τη δράση του σαπουνιού ή του σαμπουάν. Ο συνδυασμός γερμανίου και τουρμαλίνης μεταδίδει στο νερό αρνητικά ηλεκτρόνια τα οποία αντισταθμίζουν το πλεόνασμα θετικών ηλεκτρονίων που παράγονται από το δέρμα. 


Αφαιρεί το χλώριο και άλλες βλαβερές ουσίες, ενισχύει την μικροκυκλοφορία του αίματος και προλαμβάνει δερματικά προβλήματα.


Με ενσωματωμένο φίλτρο με κεραμικά σφαιρίδια τουρμαλίνης και οργανικής μορφής γερμανίου το οποίο:

* Αφαιρεί το χλώριο από το νερό καθώς και άλλες ουσίες (όπως βαρέα μέταλλα).
* Βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος.
* Ενισχύει την μικροκυκλοφορία.
* Προλαμβάνει δερματικά προβλήματα (δερματίτιδες κ.τ.λ)
* Αρωματίζει διακριτικά το νερό και το σώμα σας.
* Κρατάει το δέρμα μαλακό (εξαιρετικό για την εξωτερική ομορφιά)
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δικά σας αρωματικά ή άλατα και να απολαμβάνετε το δικό σας SPA στην άνεση του σπιτιού σας.
Ολοκληρώνει την SPA εμπειρία σας χάρις στην ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή υψηλής πίεσης που διαθέτει για απαλό και αναζωογονητικό μασάζ! 


Απευθύνεται σε γυμναστήρια, ξενοδοχεία και ακόμη και στη δική σας προσωπική ντουζιέρα χαλάρωσης/σπα!


No comments:

Post a Comment