Thursday, June 22, 2017

Course Personal Computer Fundamentals Cyprus

€9 από €469 (Έκπτωση 98%) για Online Μαθήματα Personal Computer Fundamentals!


Σχεδιασμένο κυρίως για όσους έχουν μικρή έως καθόλου εμπειρία λειτουργίας υπολογιστή στο σπίτι τους.


Η λειτουργία ενός υπολογιστή και η χρήση του δεν είναι φυσικές δεξιότητες για όλους. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο για τους οποίους ο υπολογιστής εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έντασης, ανησυχίας ή ακόμη και να προκαλεί φοβία. Αυτό δεν είναι τίποτα για να ντρεπόμαστε! Είναι για αυτούς τους ανθρώπους που τα Online Μαθήματα Personal Computer Fundamentals σχεδιάστηκαν.


Μάθετε τη διαφορά μεταξύ RAM και USB, αναπτύσσοντας πολύτιμες και πρακτικές multitasking δεξιότητες για να μπορείτε να λειτουργείτε τα Microsoft Windows σαν επαγγελματίας!


Τα Online Μαθήματα Personal Computer Fundamentals είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για να:

Ανθρώπους που χρησιμοποιούν υπολογιστή για πρώτη φορά.
Ιδιοκτήτες υπολογιστών που θέλουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του υπολογιστή τους.
Εργαζόμενους που χρειάζονται βελτίωση των δεξιοτήτων του υπολογιστή για να γίνουν πιο αποδοτικοί στο χώρο εργασίας τους.


Περιλαμβάνει:

  • 12 μήνες απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων από την ενεργοποίηση
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/5 μέσω email, τηλεφώνου & online chat
  • Δεν είναι απαραίτητο κάποιο λογισμικό, ούτε χρειάζονται εξετάσεις για να λάβετε το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης μαθημάτων

Απαιτήσεις πλατφόρμας μαθημάτων: Windows 7, Windows 8, Mac OS, iOS / Internet Explorer 8 or above, Google Chrome, Safari 8 / Επεξεργαστής 1GHz / Τελευταία έκδοση Flash Player

- Συμβατότητα: Windows, Mac, iPhone, iPad, Android 
(Browser settings για MAC/Safari - δείτε «εδώ»)


Blue Mountain Training Solutions

Τα online μαθήματα της πλατφόρμας εκμάθησης Blue Mountain Training Solutions γίνονται με το δικό σας ρυθμό, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε Flash υπολογιστή ή mobile συσκευή, με σύνδεση στο internet. Η live και άμεση επικοινωνία με την ομάδα του customer support, θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε.

No comments:

Post a Comment