Friday, June 30, 2017

Lolita Lempicka EDP - Thierry Mugler Angel Cyprus

Επιλογή 1:
€43.90 για 1 Γυναικείο Άρωμα Lolita Lempicka EDP 100ml


Το Lolita Lempicka από την Lolita Lempicka είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και κυκλοφόρησε το έτος 1997. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο Annick Menardo. Οι νότες κορυφής είναι Βιολέτα, κισσός και ατεροειδής γλυκάνισος, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, Αμαρυλις, γλυκόρριζα, ρίζωμα ίρις και Κεράσι. οι νότες βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βανίλια, Βέτιβερ, λευκός μόσχος και πραλίνα. 

Επιλογή 2:
€45 για 1 Γυναικείο Άρωμα Thierry Mugler Angel (EAU DE TOILETTE 40ml REFILLABLE + MINIATURE 5ml)


Το υπέροχο ANGEL Eau de Toilette αποκαλύπτει ένα νέο όνειρο. Η μοναδικότητα του ANGEL επαναπροσεγγίστηκε με σεβασμό στην αρχική και μοναδική ανατολίτικη-γκουρμέ καρδιά του κλασσικού αρώματος, δημιουργώντας μία εθιστική μυρωδιά με τον ίδιο σαρκικό αισθησιασμό αλλά πιο διακριτικά προκλητικό.

Το Angel Eau de Toilette από τον Thierry Mugler είναι ένα ανατολίτικο άρωμα βανίλιας για γυναίκες και κυκλοφόρησε το έτος 2011. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο Amandine Marie. Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι κόκκινα μούρα και πραλίνα, οι νότες της βάσης είναι μόσχος, πατσουλί, κέδρο της Βιρτζίνιας και βανίλια. 


To Σετ Περιλαμβάνει:

1 x Thierry Mugler Angel EdT, 40 ml
1 x Thierry Mugler Angel EdT, 5 ml Travel Spray


No comments:

Post a Comment