Wednesday, June 21, 2017

Pyramid Pan Silicon Kitchenware Cyprus

Αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος από σιλικόνη, ειδικά σχεδιασμένη με μικρές πυραμίδες, που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ομοιόμορφα γύρω από το φαγητό, κάνοντας το τραγανό και ζουμερό.


Οι ειδικά σχεδιασμένες πυραμίδες βοηθούν στο να αφαιρείται το λίπος από τα φαγητά κατά το ψήσιμο.
Ο Σύμμαχός σας για Σωστή Διατροφή και Αδυνάτισμα.

Χρησιμοποιείται σαν βάση ψησίματος… αντικαθιστά την λαδόκολλα. Τώρα ξεχάστε τα φαγητά που στάζουν λάδι μετάτο μαγείρεμα ή αυτά που δεν έχει ψηθεί αρκετά ή έχουν καεί.


Βαρεθήκατε τα καμμένα φαγητά ή τα φαγητά που στάζουν λάδι μετά το μαγείρεμα;; Τέλος στο κρέας που “κολυμπάει” στο λίπος! Ήρθε η αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος σιλικόνης, με τεχνολογία 3D που επιτρέπει το ομοιόμορφο ψήσιμο κάνοντας το φαγητό σας τραγανό και ζουμερό!

Επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί έτσι ώστε να ψηθεί το φαγητό σας ομοιόμορφα πάνω και κάτω. Με αυτό το πατάκι σιλικόνης μπορείτε να απολαύσετε την φυσική γεύσητου φαγητού σας χωρίς περιττά λιπαρά. 


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο μικροκυμάτων. Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.
Χρησιμοποιείται επίσης και σαν βάση για τον πάγκο της κουζίνας σας για να ακουμπάτε τα ζεστά σκεύη.
Εύχρηστο gadget που βοηθά στον έλεγχο του βάρους και την σωστή διατροφή όλης της οικογένειας. Κατάλληλο για όλα τα άτομα που ακολουθούν ειδικά διαιτολόγια με χαμηλά λιπαρά και για όσους βέβαια θέλουν να χάσουν βάρος.

Χαρακτηριστικά:

  • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
  • Αντέχει σε θερμότητα έως 220 ° C
  • Διαστάσεις: 40cm x 28.5cm


No comments:

Post a Comment