Wednesday, June 21, 2017

Thai Massage Cyprus By Element Spa

Tο Tαϊλανδικό Mασάζ χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διατάσεων από τη Γιόγκα, στοιχεία της Pεφλεξολογίας, πιέσεις σημείων και πιέσεις σε ενεργειακές γραμμές.  
Oι κυριότερες ενεργειακές γραμμές (sen lines) είναι δέκα και η ενέργεια που κυλάει μέσα σε αυτές υποστηρίζει τη σωματική, διανοητική και συναισθηματική δραστηριότητα. Kάθε ανισορροπία ή μπλοκάρισμα στην κατανομή αυτής της ενέργειας μπορεί να προκαλέσει πόνο ή αρρώστια.
Οι επαγγελματίες του σύγχρονου Θαϊλανδέζικου μασάζ λειτουργούν με βάση την θεωρία ότι το σώμα είναι διαποτισμένο με lom ή αέρα που εισπνέεται στους πνεύμονες και το οποίο στη συνέχεια ταξιδεύει σε όλο το σώμα κατά μήκος 72.000 οδών που ονομάζονται sen ή αγωγοί. Συνήθως, οι θεραπευτές μασάζ διαχειρίζονται τις κύριες μεγάλες γραμμές sen πιέζοντας ορισμένα σημεία κατά μήκος των γραμμών.
Ένα σημαντικό μέρος της πρακτικής του θαϊλανδέζικου μασάζ περιλαμβάνει επίσης ασκήσεις που προέρχονται από το Χάθα γιόγκα και τεντώματα (stretching) με σκοπό την ενεργοποίηση των sen και την εισροή του lom μέσα από το σώμα μέσω της άντλησης δράση που συνδέεται με την αναπνοή του πελάτη.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της άσκησης των τεχνικών του παραδοσιακού θαϊλανδέζικου μασάζ είναι το πολύ εντυπωσιακό των κινήσεων, πιέσεων και διατάσεων, που επιτυγχάνονται με πολύπλοκα κλειδώματα, λαβές και κινήσεις μοχλισμού των δύο σωμάτων που εμπλέκονται στη συνεδρία.


Εναρμονίζει το σώμα. Πέρα από τη χαλάρωση, το θαϊλανδέζικο μασάζ αναζωογονεί τη ροή της σωματικής ενέργειας και διευκολύνει την επανασύνδεση του σώματος με την ψυχή και το μυαλό. Κάθε κίνηση που γίνεται δεν είναι μηχανική, αλλά γεμάτη αγάπη για τον άνθρωπο που τη δέχεται.


Το μασάζ συντελεί στη μείωση της έντασης και του στρες, βοηθάει στην απελευθέρωση του ενεργειακού μπλοκαρίσματος και της στασιμότητας, βελτιώνει τη στάση του σώματοςδημιουργεί ευλυγισία και ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα.
Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσα από αυτή τη μέθοδο είναι μεγαλύτερη ευλυγισία του σώματος, θεραπεία μακροχρόνιων τραυματισμών και μυϊκών πόνων, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, μείωση της έντασης και του στρες.

Elements Spa
Το Elements Spa συνεργάζεται με την διαπιστευμένη σχολή παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου μασάζ Nuadthai της Μπανγκόκ, αφιερωμένη στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της αυθεντικής Ταϊλανδέζικης θεραπείας και την προσαρμογή της στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Άγχος, στρες, καθημερινή κούραση, έλλειψη σωματικής άσκησης είναι μερικές μόνο από τις συνέπειες των έντονων ρυθμών της σύγχρονης ζωής, που οδήγησαν στην… επανανακάλυψη της πανάρχαιας μεθόδου του μασάζ και την ταχύτατη διάδοσή της σε ολόκληρο τον κόσμο.


Το Elements Spa εξειδικεύεται αποκλειστικά σε θεραπευτικό Massage και διαθέτει διπλωματούχους θεραπευτές με πολύχρονη πείρα.

Τονίστε τις αισθήσεις σας, φροντίζοντας τον εαυτό σας με τις ειδικές θεραπείες Spa και βυθιστείτε στον αισθησιακό κόσμο των αιθέριων ελαίων.
Ταυτόχρονα ανακτήστε την καλή λειτουργία του οργανισμού σας και διώξτε το άγχος.
Το μασάζ συντελεί στη μείωση της έντασης και του στρες, βοηθάει στην απελευθέρωση του ενεργειακού μπλοκαρίσματος και της στασιμότητας, βελτιώνει τη στάση του σώματος, δημιουργεί ευλυγισία και ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα.
Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσα από αυτή τη μέθοδο είναι μεγαλύτερη ευλυγισία του σώματος, θεραπεία μακροχρόνιων τραυματισμών και μυϊκών πόνων, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, μείωση της έντασης και του στρες.


No comments:

Post a Comment