Monday, July 10, 2017

Car Charger Kit Adapter Set Cyprus

Καλώδιο Micro USB
Μεταφορά δεδομένων και φόρτιση! Ήρθε το απαραίτητο αξεσουάρ για το Smartphone, το iPad ή το iPod σας που θα σας "λύσει" τα χέρια! Το Micro USB καλώδιο αναλαμβάνει να συνδέσει το Κινητό, το  iPad ή το iPod σας με έναν υπολογιστή (επικοινωνία δηλαδή θυρών USB με micro USB) για εύκολη μεταφορά δεδομένων, ενώ παράλληλα φορτίζει την μπαταρία των έξυπνων συσκευών σου.
Χαρακτηριστικά:
Το καλώδιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PVC Wire.
Λεπτό σύρμα χαλκού στο εσωτερικό σε συμμόρφωση με τα διεθνή στάνταρ.
Τα Micro USB καλώδια είναι κατασκευασμένα για γρήγορη φόρτιση και μετάδοση δεδομένων.
Υψηλή ποιότητα.
USB Adaptor
Οι φορητές συσκευές μας έχουν μπει για τα καλά στις ζωές και μας είναι απαραίτητες. Η καθημερινή χρήση τους όμως απαιτεί πιο ολοκληρωμένη και περισσότερη δύναμη που αυτό, καθορίζεται από την μπαταρία που χρειάζονται για να λειτουργούν. Μπορεί όμως, να σας είναι δύσκολο να βρείτε περισσότερα από 30 λεπτά για να φορτίσετε το Smartphone ή το tablet σας όλη την ημέρα, ειδικά αν έχετε ένα ταραχώδες πρόγραμμα ή βρίσκετε κάπου έξω. Το USB Adaptor ήρθε για να σας δώσει την λύση στο πρόβλημα σας, μπόρειτε να απολαύσετε την ταχύτερη επαναφόρτιση του Smartphone ή του tablet σας ή όποιασδήποτε συσκευή σας που μπορεί να είναι συμβατή με την είσοδο του USB Adaptor για τα αυτοκίνητα.

Χαρακτηριστικά:
Ένδειξη κατάστασης
Προστασία από βραχυκύκλωμα
Είσοδος: 12-24V / για Smartphone, MP3, MP4, Κινητά, GPS κ.λπ.
Κόκκινη ένδειξη λειτουργίας LED
Συμπαγής σχεδιασμός και εύκολος στη μεταφορά
Σιλικόνη Anti Slip Pad Mat
Πόσες φορές ψάχνετε την ώρα που οδηγείτε ψιλά, το κινητό σας, τα γυαλιά ηλίου σας, τα τσιγάρα σας ή τα κλειδιά του σπιτιού σας; Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα δίπλα σας, με την αντιολισθητική βάση Antislip Pad Mat για το αυτοκίνητο. Η επαναστατική αντιολισθητική Βάση Antislip Pad Mat για το αυτοκίνητο. Ιδανική για κινητά, Iphone 3,4,5 καθώς και για όλα τα σύγχρονα Smartphone’s με οθόνες έως και 4,7’’, για Ipad, GPS, κλειδιά, γυαλιά, ψιλά και άλλα αντικείμενα που χρειάζεστε όταν οδηγείτε.
Τοποθετείται κάθετα ή οριζόντια ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Κολλάει σε κάθε επιφάνεια. Είναι φτιαγμένη από PVC, ιδιαίτερα ανθεκτική και θα κολλήσει εύκολα όπου θέλετε. Είναι ιδανική ακόμα και για το GPS σας, αφού μπορείτε να την τοποθετήσετε κάθετα ή οριζόντια, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Η Antislip Pad Mat είναι μη τοξική, αντέχει στον ήλιο και στις υψηλές θερμοκρασίες και καθαρίζεται πανεύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της, την κάνει ένα stylish αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.
Χαρακτηριστικά:
Μέγεθος: 14 x 8,5 εκατοστά
Μαύρο ή διαφανές χρώμα

No comments:

Post a Comment