Tuesday, July 25, 2017

Microsoft Mouse HD LIFECAM Camera Skroutz Deals Cyprus



Επιλογή 1: €16.90 για 1 Mouse Microsoft Basic Optical Black / White
Σχεδιασμένο ώστε να αντεπεξέλθει σε πολύωρες συνθήκες εργασίας το νέο ποντίκι της Microsoft διατηρεί τις κλασικές γραμμές στην εμφάνιση του εξοπλίζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του με την τελευταία λέξη οπτικής τεχνολογίας.


Χαρακτηριστικά:
Τύπος ποντικιού: Optical Mouse.
Σύνδεση: USB.
Συμβατότητα: Windows 7, Windows Vista, Windows 98/2000/XP/Pro/Home/Media Center Edition/Tablet PC Edition.
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Εργονομική σχεδίαση για άνετο χειρισμό και με τα δύο χέρια, wheel για γρήγορη περιήγηση μεταξύ εγγράφων.
Χρώματα: Black / White
Διαστάσεις (M x Π): 113.4 x 57.9 mm
Επιλογή 2: €18.90 για 1 Mouse Microsoft Wireless Mobile 1850 
Το ποντίκι Wireless Mobile Mouse 1850 είναι σχεδιασμένο για τη ζωή εν κινήσει, προσφέροντας ασύρματη ελευθερία και ενσωματωμένη θήκη αποθήκευσης για τον πομποδέκτη για απόλυτη φορητότητα. Άνετο στη χρήση και με τα δύο χέρια και με τροχό κύλισης για εύκολη πλοήγηση, αυτό το ποντίκι είναι η ιδανική συσκευή για τον σύγχρονο, δραστήριο τρόπο ζωής.


Συνδεσιμότητα: Wireless/USB
Συμβατότητα: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows RT ή Windows 7
Χρώματα: Black / Wool Blue / Orchid Pink / Flame Red / Purple / Cyan Blue / Magenta Pink
Επιλογή 3: €30.90 για 1 Mouse Microsoft Wireless Mobile 3500 
Μόλις δοκιμάσετε αυτό το ασύρματο φορητό ποντίκι είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσετε την άνεση που προσφέρει όχι μόνο στο χέρι σας, αλλά και στον δραστήριο τρόπο ζωής σας. Χρησιμοποιήστε το παντού, ακόμα και στο χαλί του σαλονιού σας ή σε ένα ξύλινο παγκάκι, χάρη στην τεχνολογία BlueTrack Technology της Microsoft. Όταν μετακινείστε, ο μικροσκοπικός πομποδέκτης είναι ιδανικός για εύκολη μεταφορά. Αφήστε τον συνδεδεμένο στη θύρα USB, ή τοποθετήστε τον στο κάτω μέρος του ποντικιού για ακόμα πιο άνετη μετακίνηση. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας χωρίς άγχος για έως και οκτώ μήνες. Ο δείκτης ισχύος μπαταρίας θα σας ενημερώσει όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί.


Σύνδεση: Wireless
Ανάλυση DPI: 1000
Κουμπιά mouse: 3
Τεχνολογία: BlueTrack
Συχνότητα Λειτουργίας: 2.4GHz
Απαιτήσεις Συστήματος: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows RT, Windows 7.
Χρώματα: Black / Flame Red Gloss / White Gloss
Επιλογή 4: €34.90 για 1 Mouse Microsoft Wireless Sculpt Mobile 

Βελτιστοποιημένο για Windows
Το κουμπί Windows στο ποντίκι Sculpt Mobile Mouse είναι μια συναρπαστική νέα δυνατότητα που λειτουργεί απρόσκοπτα με τα Windows 8. Πατήστε απλά το λογότυπο των Windows για να δείτε αμέσως την οθόνη Έναρξης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, μόνο με ένα κλικ.

Το ιδανικό αξεσουάρ για το ταξίδι
Είτε επεξεργάζεστε μια παρουσίαση είτε συνδέεστε με φίλους μέσω Internet, το ποντίκι Sculpt Mobile Mouse είναι ένα βολικό, οικείο αξεσουάρ για τον σύγχρονο, δραστήριο τρόπο ζωής. Η συμπαγής σχεδίασή του και τη τεχνολογία BlueTrack Technology που λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες το καθιστούν ιδανικό για το γραφείο ή τη μετακίνηση. Απολαύστε έναν χώρο εργασίας χωρίς ακαταστασία στο γραφείο ή στο σαλόνι, χάρη σε αυτό το ασύρματο ποντίκι με σύνδεση mini-USB.

Οικεία σχεδίαση, υψηλή λειτουργικότητα
Το κλασικό σχήμα του ποντικιού Sculpt Mobile Mouse και ο τροχός κύλισης τεσσάρων κατευθύνσεων το καθιστούν πανεύκολο στη χρήση και για τα δύο χέρια. Η κλίση του τροχού προς τα αριστερά ή τα δεξιά σάς επιτρέπει να κάνετε οριζόντια κύλιση και να εκτελείτε εργασίες όπως η μετάβαση στην οθόνη Έναρξης ή η μετακίνηση διαμέσου μεγάλων εγγράφων με ευκολία.


Αριθμός Πλήκτρων: 3
Ανάλυση DPI: 1000 dpi
Σύνδεση: Wireless
Συνδεσιμότητα: USB
Τεχνολογία: BlueTrack
Συχνότητα Λειτουργίας: 2.4GHz
Απαιτήσεις Συστήματος: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows RT, Windows 7.
Επιπλέον δυνατότητες: Κουμπί Windows
Διαθέσιμα χρώματα: Black / Wool Blue / Orchid Pink / Flame Red V2
Επιλογή 5: €19.90 για 1 Πληκτρολόγιο Microsoft Wired 600 
Το Microsoft Wired Keyboard 600 διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για αντοχή σε περίπτωση που πέσει επάνω του νερό, ενώ ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του είναι η άμεση plug-and-play σύνδεση, τα λεπτά πλήκτρα για μείωση του θορύβου, οι επιλογές για τα Windows Vista και η εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες πολυμέσων. Το Microsoft Wired Keyboard 600 διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, με ελληνικό πληκτρολόγιο.


Χαρακτηριστικά:
Media Center
Τέσσερα εξειδικευμένα πλήκτρα σας επιτρέπουν να χειρίζεστε άμεσα τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες στα πολυμέσα - play/pause, volume up, volume down και mute.
Λεπτά πλήκτρα
Για μείωση του θορύβου κατά την πληκτρολόγηση και άμεση ανταπόκριση.
Πλήκτρο Calculator
Για άμεση πρόσβαση στην Αριθμομηχανή με το πάτημα ενός κουμπιού.
Σχεδιασμός για αντοχή αν πέσει επάνω του νερό
Διαθέτει ειδικά ενσωματωμένα κανάλια που απομακρύνουν τα υγρά.
Plug-and-Play
Δε χρειάζεται software - απλά συνδέστε το με το PC σας και μπορείτε να εργαστείτε.
Windows Start Button
Για να ανοίγετε άμεσα το μενού Έναρξη. Αν διαθέτετε Windows Vista, μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις στον υπολογιστή σας ή το Διαδίκτυο απευθείας από εκεί.

Διαθέσιμα χρώματα: Black / White
Επιλογή 6: €48.90 για 1 Πληκτρολόγιο Microsoft Wireless All In One Media
Το πληκτρολόγιο All-in-One Media Keyboard είναι η ιδανική συσκευή για το σαλόνι ή το γραφείο σας στο σπίτι. Διαθέτει πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και ενσωματωμένο trackpad πολλών σημείων επαφής. Πληκτρολογήστε, σαρώστε, σύρετε, μεγεθύνετε και κάντε κλικ με ευκολία. Είναι εξοπλισμένο με πλήκτρα συντόμευσης πολυμέσων με δυνατότητα προσαρμογής για άνετη χρήση του Web της αγαπημένης σας μουσικής, των φωτογραφιών και των ταινιών σας. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο έχει ανθεκτική σχεδίαση, για να μην αγωνιάτε για τυχόν χτυπήματα, πτώσεις ή πιτσιλίσματα που μπορούν να συμβούν. Το πληκτρολόγιο All-in-One Media Keyboard έχει όλα όσα χρειάζεστε για άνετη πληκτρολόγηση και ξεκούραστη πλοήγηση. Το ενσωματωμένο trackpad πολλών σημείων επαφής επιτρέπει εύκολη πλοήγηση με υποστήριξη κινήσεων για βελτίωση της εμπειρίας των Windows. Πατήστε, σαρώστε, σύρετε, μεγεθύνετε και κάντε κλικ με ευκολία. Τα προσαρμοζόμενα πλήκτρα συντόμευσης πολυμέσων προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στη μουσική, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Σχεδιασμός που που μπορεί να αντέξει σε τυχαία πίεση ή πτώση. Με αντοχή στα υγρά από τυχαίο πιτσίλισμα. Κινηθείτε ελεύθερα στο χώρο σας με αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση με εμβέλεια έως και 10 μέτρα.


Χρώμα: Μαύρο
Σύνδεση: Ασύρματη
Τροφοδοσία: 2 x AAA μπαταρίες
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Ελληνική διάταξη πλήκτρων, Trackpad πολλών σημείων επαφής, Φωτιζόμενα πλήκτρα, Media Center πλήκτρα, Audio Control
Διαστάσεις L x W x H: 36.7 x 13.2 x 1.94 cm
Επιλογή 7: €28.90 για 1 Ζευγάρι Ακουστικά Microsoft LifeChat LX-2000
Όταν θέλετε να συνομιλήσετε, να παίξετε ή απλά να ακούσετε λίγη μουσική, τα ακουστικά LifeChat LX-2000 εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα και είναι έτοιμα για εσάς—το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα συνδέσετε. Ο σχεδιασμός τους σας επιτρέπει να τα φοράτε πίσω από το κεφάλι. Επιπλέον, η ρύθμιση της έντασης ή η σίγαση του μικροφώνου γίνονται με ένα άγγιγμα, χάρη στα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου έντασης και μικροφώνου. Θέλετε να τα πάρετε μαζί σας; Τα ακουστικά LifeChat LX-2000 διπλώνουν για εύκολη μεταφορά.


Χρώμα: Μαύρο
Σύνδεση: Ενσύρματη 2x 3.5mm jack
Μέγεθος Ακουστικού: On Ear
Μικρόφωνο: Ναι
Αδιάβροχα: Όχι
Επιλογή 8: €38.90 για 1 Ζευγάρι Ακουστικά Microsoft LifeChat LX-3000
Αν θέλετε να συζητήσετε μέσω Internet, να παίξετε ή να ακούσετε μουσική, κάντε το σωστά — ζήστε την απόλυτη εμπειρία ακουστικών. Με τα ακουστικά LifeChat LX-3000 μπορείτε να απολαύσετε ψηφιακό ήχο υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την απόλυτη άνεση που προσφέρουν οι κάψες από δερματίνη. Με τη σύνδεση USB, δεν χρειάζεται να περιμένετε. Όταν μιλάτε, το μικρόφωνο με εξουδετέρωση εξωτερικού θορύβου εγγυάται ότι θα ακούγεστε πάντα καθαρά.


Χρώμα: Μαύρο
Σύνδεση: Ενσύρματη USB
Εύρος Συχνότητας Ακουστικού: 150Hz - 6.8KHz
Εύρος Συχνότητας Μικροφώνου: 150Hz-6.8KHz
Μέγεθος Ακουστικού: Over Ear
Μικρόφωνο: Ναι
Αδιάβροχα: Όχι
Επιλογή 9: €35.90 για 1 Web Κάμερα Microsoft LifeCam HD-3000
Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της ευρείας οθόνης. Η Web camera Microsoft LifeCam HD-3000 με πραγματικά υψηλή ευκρίνεια σας προσφέρει ζωντανά και ζωηρόχρωμα βίντεο και τη δυνατότητα να τα δημοσιεύετε πανεύκολα στις αγαπημένες σας τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Βίντεο πραγματικής ποιότητας 720p HD. Ο αισθητήρας 720p πραγματοποιεί εγγραφή βίντεο πραγματικής ποιότητας HD έως και 30 fps. Η τεχνολογία TrueColor παρέχει πεντακάθαρη εικόνα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Με υψηλή ποιότητα εικόνας, εύκολη χρήση και πολύ προσιτή τιμή, θα γίνει η αγαπημένη όλης της οικογένειας.

Επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, η Microsoft LifeCam HD-3000 έφτασε για να σας βοηθήσει να εκφραστείτε ακόμη καλύτερα! Η νέα web camera προσφέρει φωτεινή εικόνα με ολοζώντανα χρώματα σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) στα 720p, ενώ παράλληλα η τεχνολογία TrueColor παρέχει πεντακάθαρη εικόνα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.



Δέκτης HD 720p
Για να μπορείτε να ανεβάζετε εύκολα και άμεσα High Definition video στo Internet, μέσα από τον Windows Live Messenger αλλά και δημοφιλή sites όπως το Facebook, το YouTube και το Twitter.
Απεικόνιση 16:9 widescreen
Για να απολαμβάνετε κινηματογραφική ποιότητα στα videos που γυρίζετε.
Τεχνολογία TrueColor
Προσφέρει φωτεινά και διαυγή χρώματα κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.
Ευέλικτη βάση στήριξης
Προσαρμόζεται στις πιο πολλές οθόνες επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών.

Χαρακτηριστικά:
Ανάλυση Video: 1280 X 720
Microphone: Ναι
Ψηφιακό zoom: 4X
Αισθητήρας: FIXED FOCUS 0.3M TO 1.5M
Παρεχόμενο λογισμικό: MICROSOFT LIFECAM SOFTWARE
Ανάλυση φωτογραφίας: 1280 X 800
FPS: ΕΩΣ 30FPS
Συνδεσιμότητα: USB
Επιλογή 10: €98.90 για 1 Web Κάμερα Microsoft LifeCam Studio

Απολαύστε ποιότητα βίντεο HD με την κάμερα Web LifeCam Studio, η οποία διαθέτει αισθητήρα 1080p HD. Δεν αρκεί όμως η υψηλή ευκρίνεια για να δημιουργήσετε βίντεο υψηλής ποιότητας. Με τη λειτουργία αυτόματης εστίασης, η κάμερα εστιάζει στο στόχο σας από ελάχιστη απόσταση τεσσάρων ιντσών έως το άπειρο. Τραβήξτε βίντεο ευρείας οθόνης με μεγάλη ακρίβεια με τον ευρυγώνιο φακό γυάλινου στοιχείου υψηλής ακρίβειας της LifeCam. Η δημιουργία βίντεο με την κάμερα LifeCam γίνεται ακόμα πιο εύκολη με την τεχνολογία TrueColor, η οποία εξασφαλίζει ότι βίντεό σας θα είναι πάντα φωτεινό και με ζωντανά χρώματα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, η τεχνολογία ClearFrame εξασφαλίζει ότι το βίντεό σας θα είναι πάντα ομαλό και λεπτομερές. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής πιστότητας για να συνδυάσετε την καθαρή εικόνα και τα ζωντανά χρώματα με τους ήχους της ζωής σας.


Η καθαρότητα και η λεπτομέρεια της εικόνας φτάνουν σε κορυφαία επίπεδα με τη Microsoft LifeCam Studio.
Είναι μια web camera η οποία προσφέρει μοναδικά χρώματα και κρυστάλλινο ήχο, καθώς ενσωματώνει Full High Definition widescreen δέκτη για πεντακάθαρη εικόνα στα 1080p. Παράλληλα τα οπτικά μέρη υψηλής ακρίβειας που διαθέτει φέρνουν την οικογένεια και τους φίλους σας ολοζώντανα κοντά σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Δέκτης Full HD 1080p widescreen:
Για μοναδική καθαρότητα και απαράμιλλη ποιότητα εικόνας.

Οπτική τεχνολογία υψηλής ποιότητας:
Με δυνατότητα AutoFocus και φακό υψηλής ακρίβειας.

Πεντακάθαρη εικόνα υψηλής ποιότητας:
Με τεχνολογία TrueColor η οποία προσφέρει φωτεινή εικόνα με ολοζώντανα χρώματα κάτω από σχεδόν όλες τις συνθήκες φωτισμού, και τεχνολογία ClearFrame για καθαρότητα και λεπτομέρεια στα videos σας.

Μικρόφωνο υψηλής πιστότητας:
Για πιο φυσικό και καθαρό ήχο.

Υποδοχή για τρίποδο:
Έτοιμη για τοποθέτηση σε τυπικό τρίποδο. (Το τρίποδο δεν συμπεριλαμβάνεται.)

Ανάλυση Φωτογραφίας: 5 Megapixels
Ανάλυση Βίντεο: 1080p (1920 x 1080)
FPS: 30
Μικρόφωνο: Ναι
Αισθητήρας: ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΟ 0.1M ΈΩΣ 10M
Συμβατότητα: windows


No comments:

Post a Comment