Tuesday, July 18, 2017

Philips LED Wide HD Cyprus Skroutz Deals

Επιλογή 1: €85 για 1 Οθόνη Philips LED Wide HD 18.5 Ιντσών


Απολαύστε ζωντανές εικόνες LED με την οθόνη της PHILIPS. Είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία SmartControl Lite που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια τις περισσότερες παραμέτρους της οθόνης με το ποντίκι, όπως το χρώμα, τη φωτεινότητα, τη βαθμονόμηση της οθόνης, τα πολυμέσα, τη διαχείριση αναγνωριστικών, κ.λπ.

Χαρακτηριστικά:

Τύπος: TFT, LCD
Διαγώνιος Οθόνης: 18.5"
Μέγιστη Ανάλυση: 1366 x 768
Aspect Ratio: 16:9
Βήμα Κουκίδας: 0.30 x 0.30 mm
Φωτεινότητα: 200 cd/m²
Λόγος Αντίθεσης: 700:1
Γωνία Θέασης: 90? (H) / 65? (V), @ C/R > 10
Χρόνος Απόκρισης: 5ms
Υποστήριξη χρώματος: 16.7 M
Είσοδοι Σύνδεσης: VGA
Διαστάσεις: 437 x 338 x 170 mm (with stand)
Εγγύηση: 2 Χρόνια
Επιλογή 2: €125 για 1 Οθόνη Philips LED Wide Full HD 21.5 Ιντσών


Απολαύστε ζωντανές εικόνες LED σε αυτήν την οθόνη Philips. Εξοπλισμένη με HDMI και λειτουργία SmartControl Lite, είναι μια σπουδαία επιλογή! 

Εύκολος συντονισμός απόδοσης με το SmartControl Lite

Το SmartControl Lite είναι το επόμενης γενιάς λογισμικό ελέγχου οθόνης GUI που βασίζεται σε τρισδιάστατα εικονίδια. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν με ακρίβεια τις περισσότερες παραμέτρους της οθόνης με το ποντίκι, όπως το χρώμα, τη φωτεινότητα, τη βαθμονόμηση της οθόνης, τα πολυμέσα, τη διαχείριση αναγνωριστικών, κ.λπ.

SmartContrast για λεπτομερή απόδοση του μαύρου SmartContrast για λεπτομερή απόδοση του μαύρου

To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο ή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος. 

Οθόνη Full HD 16:9, για την καλύτερη εμπειρία προβολής

Η οθόνη Full HD έχει ανάλυση ευρείας οθόνης 1920 x 1080p που είναι η βέλτιστη ανάλυση πηγών HD για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει σήματα 1080p από όλες τις πηγές, συμπεριλαμβάνονται κονσόλες παιχνιδιών Blu-ray και προηγμένο HD. Η επεξεργασία σήματος έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει αυτήν την πολύ υψηλότερη ποιότητα σήματος και ανάλυση. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

HDMI-ready για ψυχαγωγία Full HD HDMI-ready για ψυχαγωγία Full HD

Οι συσκευές HDMI-ready διαθέτουν όλο το απαιτούμενο υλικό για τη διασύνδεση πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI). Τα καλώδια HDMI επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας από υπολογιστές ή από άλλες οπτικοακουστικές πηγές, όπως αποκωδικοποιητές, συσκευές DVD, δέκτες A/V και βιντεοκάμερες. 

Οικολογική οθόνη χωρίς υδράργυρο

Οι οθόνες Philips με οπίσθιο φωτισμό LED δεν περιέχουν υδράργυρο, ο οποίος συγκαταλέγεται στις πιο τοξικές φυσικές ουσίες και είναι βλαβερός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Έτσι έχουν μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους, από την κατασκευή μέχρι την απόρριψη.

Τεχνολογία LED για ζωντανά χρώματα

Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.

Χαρακτηριστικά:

Τύπος: W-LED system
LED: Ναι
Διαγώνιος Οθόνης: 21.5"
Μέγιστη Ανάλυση: 1920 x 1080
Aspect Ratio: 16:9
Βήμα Κουκίδας: 0.248x 0.248 mm
Φωτεινότητα: 250 cd/m²
Λόγος Αντίθεσης: 10000000:1 / (typical): 1000:1
Γωνία Θέασης: 170? (H) / 160? (V), @ C/R > 10
Χρόνος Απόκρισης: 5 ms
Υποστήριξη χρώματος: 16.7 M
Είσοδοι Σύνδεσης: HDMI (digital, HDCP), VGA (Analog )
Πρότυπο VESA: 100x100mm
Διαστάσεις: 503 x 376 x 213 mm (με βάση)
Εγγύηση: 2 Χρόνια

No comments:

Post a Comment