Tuesday, July 4, 2017

Speaker Set Q ACOUSTICS QI65 Cyprus

Επιλογή 1:
Ζεύγος Ηχεία Q Acoustics 3020 Bookshelf Speakers 

Διαθέσιμα χρώματα: Gloss Black, Gloss White, Leather, Walnut, Graphite

Gloss Black
Gloss White
Leather
Walnut
Graphite

Η Q Acoustics, η βραβευμένη Βρετανική εταιρεία ηχείων, παρουσιάζει με περηφάνια την ολοκαίνουργια σειρά ηχείων hi-fi stereo και home cinema.Περιγράφοντας τα «3000», η νέα αυτή σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα ραφιού, ένα μοντέλο δαπέδου, ένα ενεργό υπογούφερ και ένα κεντρικό ηχείο για home cinema.Η νέα σειρά 3000 είναι ένα νέο τεράστιο επίτευγμα της σχεδιαστικής ομάδας της Q. Τα νέα μοντέλα απεικονίζουν ένα όμορφο στυλ, τέλειο φινίρισμα και αποδίδουν πεντακάθαρο ήχο ξεπερνώντας τη σειρά 2000, η οποία έχει ευρέως αναγνωρισθεί ως η καλύτερη σειρά προσιτών ηχείων που υπάρχει.Χωρίς αμφιβολία η Q Acoustics ανέβασε πάλι ψηλά τον πήχη. Η πραγματική ασύγκριτη ηχητική ποιότητα που παράγουν τα 3000 στις αντίστοιχες τιμές τους, σημαίνει ότι μπορούμε για μία ακόμα φορά να ισχυριστούμε ότι τα Q Acoustics θα είναι πάλι «τα κορυφαία ηχεία του πλανήτη στα λεφτά τους»!

Η βελτίωση της ποιότητας επετεύχθη βασιζόμενη στο σχεδιασμό της βραβευμένης σειράς της Q Acoustics, την σειρά “Concept”. Αυτό σημαίνει  ότι ο σχεδιασμός και κατασκευή της καμπίνας του ηχείου είναι υψίστης σημασίας. Έτσι, επιπλέον των πολλών τεχνικών βελτιώσεων στα μεγάφωνα και το κροσσόβερ, η νέα σειρά 3000 κερδίζει πολλά από την πληθώρα των χαρακτηριστικών της καμπίνας που προέρχονται από το μοντέλα Concept.Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενίσχυσαν την ακαμψία της καμπίνας, ελαχιστοποίησαν την αντήχηση και ελάττωσαν την παραμόρφωση επιτρέποντας στα μεγάφωνα των ηχείων να αποδίδουν τα μέγιστα.Τα νέα αυτά μοντέλα κυκλοφορούν σε 5 χρωματισμούς: Λευκό και Μαύρο High Gloss, Γραφίτης και Καρυδιά και Μαύρο δέρμα. Η σειρά επίσης περιλαμβάνει ένα ζευγάρι βάσεων δαπέδου σε μαύρο και άσπρο χρώμα καθώς και βάσεις στήριξης σε τοίχο που διατίθενται προαιρετικά.

Όπως το μικρότερο αδελφάκι του (το 3010), το μεσαίου μεγέθους  3020 μοντέλο ηχείο για ράφι  ή βάσεως με τα προηγμένα τεχνικά  χαρακτηριστικά, όπωςχαμηλή παραμόρφωση, μεγάλη διασπορά. Η νέα Σειρά 3000, με  Ring Dome τουίτερ, νέους κώνους από ίνες Αραμιδίου / Χαρτιού 125 χιλιοστών  woofer,νέο με  «audiophile» εξαρτήματα crossover και καμπίνες νέου σχεδιασμού. Αυτός ο μεγαλύτερος οδηγός παρέχει μια εκτεταμένη απόκριση μπάσων με ταχύτερηδυναμική, θαυμάσια ανοιχτή μεσαία περιοχή και μια ρεαλιστική  εξαιρετική , τρισδιάστατη ηχητική σκηνή.

Χαρακτηριστικά:

Enclosure type: 2-way reflex
Bass Unit: 125m
Treble Unit: 25mm
Frequency Response: 64Hz - 22kHz
Nominal Impedance: 6ohm
Minimum Impedance: 4.0ohm
Sensitivity: 88dB
Recommended Power: 25 - 75w
Crossover Frequency: 2.9kHz
Dimensions H/D/W mm: 260 x 226 x 170
Weight: 4.6kg
Επιλογή 2:
Ζεύγος Ηχεία Q Acoustics Concept 20 Bookshelf Speakers

Διαθέσιμα χρώματα: Gloss Black, Gloss White


Όμορφα , συμπαγή και εξαιρετικά προσιτά, τα Concept 20 ηχεία είναι σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής που θέλουν να απολαύσουν παραστάσεις στην υψηλότερη ποιότητα τους σε μικρές και μεσαίου μεγέθους αίθουσες. 

Διεθνώς αναγνωρισμένα από τους κριτικούς  σε όλο τον κόσμο, αυτό το εντυπωσιακό  σε design ηχείο ,μπορεί να τοποθετηθούν σε έπιπλα, ράφια ή κατάλληλα στηρίγματα τοίχου, και προσφέρουν πραγματικά μια καταπληκτική εμπειρία . Ωστόσο, η εκπληκτική ικανότητα του Concept 20 να ακούγεται καλύτερα ,αποκαλύπτεται όταν  χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις βάσεις  που ταιριάζουν και βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση. Με την επιλογή του, είτε σε λακαρισμένο μαύρο γυαλιστερό, ή λάκα γυαλιστερή λευκή, όχι μόνο θα ακούγεται καταπληκτικά, αλλά θα εντυπωσιάσει τους πάντες με την εμφάνιση τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τύπος Ηχείου: 2 δρόμων-κλειστού τύπου
Woofer: 125mm
Tweeter: 25mm
Αποκριση συχνοτήτων: 64Hz-22kHz
Αντίσταση: 6Ω
Ελάχιστη αντίσταση: 4Ω
Ευαισθησία: 88dB
Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτού: 25-75W
Διαστάσεις: (Υ Χ Β Χ Π) 26,0 Χ 28,0 Χ 17,0 cm (χωρίς τις βάσεις)
Βάρος: 5,6 Kg
Επιλογή 3:
Ζεύγος Ηχεία Q Acoustics Concept 20 Speakers & 1 Ζεύγος Ακουστικά Audeze Sine Audeze Sine

Διαθέσιμα χρώματα: Gloss Black, Gloss White


Όμορφα , συμπαγής και  εξαιρετικά προσιτά, τα Concept 20 ηχεία είναι σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής που θέλουν να απολαύσουν παραστάσειςστην υψηλότερη ποιότητα τους σε μικρές και μεσαίου μεγέθους αίθουσες. 

Διεθνώς αναγνωρισμένα από τους κριτικούς  σε όλο τον κόσμο, αυτό το εντυπωσιακό  σε design ηχείο ,μπορεί να τοποθετηθούν σε έπιπλα, ράφια ήκατάλληλα στηρίγματα τοίχου, και προσφέρουν πραγματικά μια καταπληκτική εμπειρία . Ωστόσο, η εκπληκτική ικανότητα του Concept 20 να ακούγεται καλύτερα, αποκαλύπτεται όταν  χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις βάσεις  που ταιριάζουν και βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση. Με την επιλογή του, είτεσε λακαρισμένο μαύρο γυαλιστερό, ή λάκα γυαλιστερή λευκή, όχι μόνο θα ακούγεται καταπληκτικά, αλλά θα εντυπωσιάσει τους πάντες με την εμφάνιση τους

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τύπος Ηχείου: 2 δρόμων-κλειστού τύπου
Woofer: 125mm
Tweeter: 25mm
Αποκριση συχνοτήτων: 64Hz-22kHz
Αντίσταση: 6Ω
Ελάχιστη αντίσταση: 4Ω
Ευαισθησία: 88dB
Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτού: 25-75W
Διαστάσεις: (Υ Χ Β Χ Π) 26,0 Χ 28,0 Χ 17,0 cm (χωρίς τις βάσεις)
Βάρος: 5,6 Kg

Ακουστικά Audeze Sine Audeze Sine


World’s First On-Ear Planar Magnetic Headphone SINE headphones, with our planar magnetic technology, are the next step up in sound quality for many listeners. Instead of using ordinary dynamic drivers, our planar technology gives you a sound that’s punchy, dynamic, and detailed. In fact, it sounds like a much larger headphone! It’s lightweight, and folds flat for easy travelling. Once again, we’ve called upon our strategic partnerDesignworks, a BMW group subsidiary for the industrial design, and we manufacture SINE headphones in the USA at our Southern California factory.
Επιλογή 4:
Ζεύγος Ηχεία Q Acoustics Concept 40 Floor standing Speakers

Διαθέσιμα χρώματα: Gloss Black, Gloss White


Το Concept 40 είναι η ναυαρχίδα της Q Acoustics στα ηχεία δαπέδου. Είναι η νεώτερη προσθήκη της φημισμένης και  βραβευμένης σειράς Concept (Έννοια) .Όπως και  πολλά μοντέλα της Q Acoustics, προσφέρει μια απαράμιλλη ηχητική απόδοση στη τιμή του. Πιστεύουμε ακράδαντα το Concept  40 θέτει νέα πρότυπα, ακόμη και ξεπερνώντας πολλά ανταγωνιστικά ηχεία σε υψηλότερες κλίμακες τιμών. 

Η εξαιρετική στερεοφωνική εικόνα του νέου Concept 40, η δυναμική και η απόλυτη μουσικότητα επιτυγχάνεται με την ενσωμάτωση της ιδικής παραγγελίας  μονάδων της σε καμπίνα ενός «GelcoreTM κατασκευής». Αυτή η State-of-the-art, όμορφου λακαρισμένου σχεδιασμού καμπίνας επιτρέπει στις μονάδες  να  εντυπωσιάσουν.

Οι μονάδες χαμηλών ενσωματώνουν ισχυρούς υπερμεγέθη μαγνήτες για να εξασφαλιστεί η ευρεία δυναμική και μια εξαιρετικά γρήγορη παροδική απόκριση. Η κομψή τρίποδη βάση επιτρέπει στο Concept 40  να επιτύχει τέλεια ακαμψία από το δάπεδο επαφής και ενισχύει περαιτέρω την απόδοσή του. 

Ακόμα και ελκυστική πλάκα του ταμπλό αλουμινίου του ηχείου δεν είναι απλώς διακοσμητική. Είναι μέρος ενός συγκροτήματος που σφίγγει ένα φύλλο βουτυλίου καουτσούκ στη μπροστινή "μπάφλα" για να μειωθεί στη καμπίνα οι συντονισμοί ακόμη περισσότερο. 

Με ευαισθησία 90dB και ονομαστική αντίσταση 8 Ω, το Concept 40 εύκολα οδηγείται από οποιοδήποτε καλό ενισχυτή ποιότητας. Αυτό το  εντυπωσιακό Επιδαπέδιο ηχείο είναι διαθέσιμα είτε σε γυαλιστερό μαύρο ή γυαλιστερό λευκό φινίρισμα.

Προδιαγραφές:

Τύπος περιβλήματος: 2-δρόμων  με διπλό γούφερ
Bass Μονάδες: 2 x 125 χιλιοστά
Πρίμα Μονάδα: 25mm
Απόκριση συχνότητας: 53ΗΖ - 22kHz
Ονομαστική Αντίσταση: 8 ohm
Ελάχιστη αντίσταση: 4ohm
Συνιστώμενη Ισχύς: 25 - 150W
Συχνότητα crossover: 2.3kHz
Ευαισθησία: 90dB
Συνιστώμενη Ισχύς: 25 - 150W
Διαστάσεις H / D / W mm: 972 x 170 x 288
Διαθέσιμα: Λακαριστό Black Gloss / Λακαριστό Λευκό Gloss
Βάρος: 18.5kg

Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

Enclosure type: 2-way reflex with double woofer
Bass Unit: 2 x 125mm
Treble Unit: 25mm
Frequency Response: 53Hz - 22kHz
Nominal Impedance: 6ohm
Minimum Impedance: 4ohm
Sensitivity: 90dB
Recommended Power: 25 - 150w
Crossover Frequency: 2.3kHz
Dimensions H/D/W mm: 972 x 170 x 288
Επιλογή 5:
Ζεύγος Ηχεία Q Acoustics Q7000i 5.1 PLUS SPEAKERS (Μαύρο ή Άσπρο χρώμα) & ΔΩΡΟ 1 Ενισχυτής YAMAHA

Διαθέσιμα χρώματα: Gloss Black, Gloss White


  • 2 x ζευγάρια 7000iLR ηχεία ,βραβευμένα μικρά και κομψά,με περίβλημα αλουμινίου. Τα 7000i L + R είναι «πλήρους φάσματος», ηχεία hi-fi, ικανά να παρέχουν μια εξαιρετική ηχητική απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Τοποθετείται σε ένα ράφι ή έπιπλο,στο τοίχο χρησιμοποιώντας τα όμορφα σχεδιασμένα ενσωματωμένα στηρίγματα , ή επιδαπέδια με τη λεπτή, βάση (πωλείται προαιρετικά).Η ακρίβεια η δυναμική,η εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση και ο τρισδιάστατος ήχος θα σας καταπλήξει.
  • 1 x 7000iC Centre ηχείο που είναι ένα «πλήρους φάσματος», ηχείο , ικανό να παρέχει μια εξαιρετική ηχητική απόδοση . Τοποθετείται και αυτό σε ράφι ή έπιπλο,στο τοίχο χρησιμοποιώντας την όμορφη σχεδιασμένη ενσωματωμένη βάση του.
  • 1 x 7070iS SubwooferΤο 7070Si ,είναι ένα συμπαγές subwoofer που ταιριάζει με τους «δορυφόρους» ηχεία του νέου συστήματος 7000i και προσφέρει μια κορυφαία ηχητική απόδοση.Ο ισχυρός ενισχυτής 150W Class D οδηγεί ένα 200 χιλιοστών οδηγού χαμηλής συχνότητας , ικανού να αναπαράγει πιστά με ταχύτητα π,χ ενός κοντραμπάσο, όπως και το χαμηλό-σεισμός μιας «block buster» έκρηξης.
  • Η Επαναστατική «Internal Firing» σχεδίαση του 7070Si το καθιστά λιγότερο εξαρτημένο από τη θέση του δωματίου για να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση. Για απόλυτη ευκολία, το 7070Si μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί στον τοίχο χρησιμοποιώντας έναν προαιρετικό στήριγμα.

No comments:

Post a Comment