Tuesday, August 8, 2017

Coolblue Mattresses Hybrid Foam Skroutz Deals Cyprus

Τι είναι το στρώμα Coolblue™ 

Το Coolblue™ αποτελείται από έναν προηγμένο αφρό με βάση PU. Είναι μια από τις τελευταίες εξελίξεις σε υβριδικούς αφρούς. Εδώ σας παρέχουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αφρό Coolblue™ για να εξηγήσουμε γιατί είναι καλύτερο από άλλες εναλλακτικές επιλογές αφρού μνήμης που κατακρατούν θερμότητα.

Το Coolblue™ είναι ένας υβριδικός αφρός στρώματος που έχει αναπτυχθεί από τη βρετανική Vita για να ξεπεράσει κάποιες από τις καταγγελίες που έλαβε ο αφρός μνήμης τα τελευταία χρόνια. Τα βασικά παράπονα του αφρού μνήμης είναι ότι είναι απίστευτα αργός στο να αντιδράσει μόλις βυθιστείς σε αυτόν και το στρώμα γίνεται πολύ ζεστό.

Συγκρατεί λιγότερη θερμότητα σε σύγκριση με τον αφρό μνήμης καθιστώντας τον σε ψυχρότερο αφρό. Αυτό σημαίνει πώς εάν γενικά ζεσταίνεστε στον ύπνο σας ή εάν έχετε πικρή πείρα από τη ζέστη του αφρού μνήμης (traditional memory foam), τότε το στρώμα Coolblue™ θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για εσάς. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο αφρός μνήμης συχνά επικρίνεται επειδή είναι απίστευτα ζεστός και κάνει τους χρήστες του να ιδρώνουν σε μεγάλο βαθμό.

Το στρώμα αφρού Coolblue™ αφρού παρέχει άνεση και στήριξη στους ώμους, την πλάτη και τους γοφούς σας και λειτουργεί αρμονικά με το σώμα σας για να βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε στην σωστή ανατομική θέση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξυπνήσετε αναζωογονημένοι και απαλλαγμένοι από μικρό-πόνους και πιασίματα στους μυείς. Ο αφρός Coolblue™ Memory προσφέρει επίσης ανακούφιση από τα σημεία πίεσης και υποβοηθά την υγιή κυκλοφορία του αίματος, καθώς και τη μείωση της ανάγκης του να σκύβετε και να γυρίζετε τη νύχτα, δηλαδή έναν βαθύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο.

Η πυκνότητα του αφρού Coolblue™ 

Έχει πυκνότητα 70kg και έχει τις ιδιότητες ενός πιο σταθερού αφρός. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει μια μεσαία έως σταθερή (medium-firm) υποστήριξη στο μέτρο άνεσης του στρώματος ανάλογα με το σωματικό σας βάρος. Δημιουργήσαμε όμως μια σειρά με το Coolblue™ που παρέχει μια μεσαία έως σταθερή βαθμολογία, η οποία είναι συγκρίσιμη με τα μοντέλα Tempur Sensation™ σε όρους παρόμοιων αισθήσεων και ποιότητα υλικών, αν και οι αφροί που χρησιμοποιούνται δεν είναι οι ίδιοι ακριβώς με τις Tempur™. Το Coolblue™ επιστρέφει επίσης στο αρχικό του σχήμα ελαφρώς πιο γρήγορα από τον αφρό μνήμης, καθιστώντας τον πιο σε ποιο ευαίσθητο με ποιο άμεση αντίδραση.


Το προηγμένο Memory-Foam CoolBlue™ έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε να προσφέρει τις ίδιες ιδιότητες "αίσθησης" και ανακούφισης πίεσης όπως ο βισκο-ελαστικός (Visco-elastic Memory Foam) αφρός μνήμης ισοδύναμης πυκνότητας (75kg / m3) αλλά χωρίς τη σχετική θερμική δυσφορία. Το CoolBlue™ διαθέτει επίσης αντί-μικροβιακή προστασία Ultra-Fresh™ για την απόλυτη υγιεινή του στρώματος.

Η αίσθηση του αφρού Coolblue™ 

Για τους περισσότερους ανθρώπους το Coolblue™ έχει μια μέτρια έως σταθερή αίσθηση επιτρέποντας ταυτόχρονα αργή βύθιση στον αφρό, παρόμοια με τον αφρό μνήμης. Χρησιμοποιούμε το Coolblue™ στο μοντέλο μας COOL BLUE POCKET MEMORY MATRAH που έχει παρόμοια αίσθηση με το στρώμα Tempur Sensation™. Αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει ένα στρώμα ψυχρού αφρώδους μνήμης Coolblue™ σε μια βάση από ελατήρια τσέπης.

Η μονάδα βάσης ελατήριων τσέπης διαθέτει ξεχωριστά ελατήρια τα οποία εργάζονται ανεξάρτητα και αντιδρουν αυτόνομα στην κίνηση και το βάρος του σώματός σας, προσφέροντας πλήρη συνεργική υποστήριξη. Το στρώμα Cool Blue Pocket Memory της Sareer έχει μια μεσαία προς σταθερή αίσθηση και είναι ιδανικό για εσάς όσους ψάχνουν για ένα στρώμα αφρού μνήμης με δροσερές ιδιότητες και έναν καλό συνδυασμό υποστήριξης  και ανακούφισης στα σημεία πίεσης. 

Ο πυρήνας ελατηρίων τσέπης (Pocket Spring Base) 

Η βάση με τα αυτόνομα ελατήρια τσέπης έχει μια πολυτελή αίσθηση στο στρώμα σας, σε αντίθεση με τα διασυνδεδεμένα στρώματα σπειρών (Bonnell Coiled-Spring), οι ελαστικές πηγές λειτουργούν ανεξάρτητα η μια από την άλλη και εξ αυτού η ευελιξία των ελατήριων τσέπης επιτρέπουν στο στρώμα να ανταποκρίνεται στο σχήμα, το βάρος και το μέγεθος του σώματος σου. Τα στρώματα ελατηρίων τσέπης έχουν επίσης το πλεονέκτημα ευελιξίας όταν υπάρχει σημαντική διαφορά βάρους ή μεγέθους μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.
Λίγα λόγια για την  SAREER™ (GREAT BRITAIN BED MANUFACTURER)
Το συμβούλιο ύπνου (http://www.sleepcouncil.org.uk/) έχει αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τη σημασία του ύπνου μιας καλής νύχτας τόσο στην υγεία όσο και στην Ευημερία κάθε ατόμου. Το συμβούλιο ύπνου παρέχει επιπλέον χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή του σωστού κρεβατιού και για την ιδανική άνεση στον ύπνο. Εδώ στην Sareer™ είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη του 'The Sleep Council'.
Η Εθνική Ομοσπονδία Στρωμάτων (http://www.bedfed.org.uk/) είναι η αναγνωρισμένη εμπορική ένωση που εκπροσωπεί τους κατασκευαστές κρεβατιών και στρώσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και τους προμηθευτές τους. 
Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε εγκεκριμένο μέλος της NBF (Εθνική Ομοσπονδία Στρωμάτων), προσφέροντας φανταστική αξία στην σχέση ‘’ποιότητας - τιμής’’ των προϊόντων της σειράς Sareer Matrah. Οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι και να αγοράζουν με εμπιστοσύνη έχοντας εις γνώση ότι αυτό που αγοράζουν είναι ασφαλές, καθαρό και ειλικρινές. Έχοντας υπάρξει μέλος του Platinum Enterprise Group (UK) Ltd που έχει δημιουργηθεί για πάνω από 35 χρόνια, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα στην αγορά χωρίς συμβιβασμούς στην τιμή και την ποιότητα ως εκ τούτου γιατί είναι η Sareer™ Η Sareer υποστηρίζει τη δέσμευσή της για την ποιότητα, εγκαθιστώντας όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής στρώματός της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η αυστηρή τήρηση όλων των αυστηρών κανονισμών κατασκευής και απασχόλησης του Ηνωμένου Βασιλείου διατηρείται πάντα σύμφωνη με όλα τα πρότυπα ασφαλείας και είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι είναι μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Bed (NBF) και του Συμβουλίου (Sleep-Counsil).

  
Η αντιπροσωπεία της ΣΑΡΕΕΡ (SAREER MATRAH) στην Κύπρο μας!

Η Κύπρος είναι και ήταν ανέκαθεν  το ποιο απομακρυσμένο νησί της ευρωπαϊκής ένωσης έτσι η εμπορία στρωμάτων ήταν ένα από τα μήλα της έριδος η αλλιώς ‘’απαγορευμένο φρούτο’’ λόγο του υψηλού κόστους μεταφορικών εξόδων και χρόνου παράδοσης. 
Η εταιρία μας σε συνεργασία με την ομάδα μάρκετινγκ της Skroutz.com.cy έχει ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο παροχής των βρετανικών στρωμάτων SAREER™ σε απίστευτα προσιτές τιμές και σε πολύ συντόμους χρόνους παράδοσης. 








Παρουσίαση των λόγων αλλαγής του παλιού στρώματος με ένα νέο .... 

1.Εκείνοι που κοιμούνται σε άβολα κρεβάτια κοιμούνται κατά μέσο όρο μία ώρα λιγότερη κάθε βράδυ από εκείνους με άνετα κρεβάτια.


2.Τα κρεβάτια που ήταν μόλις έξι ετών ήταν πολύ λιγότερο άνετα από τα νέα λόγω φυσικής φθοράς όχι μόνο από σωματικό βάρος και της κίνησης στην χρήση, αλλά και από ιδρώτα και νεκρά κύτταρα όπως δέρμα, απολέπιση, τρίχες, κτλ (Study by the furniture industry research association).


3.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ζωύφια σκόνης που προκαλούν άσθμα λατρεύουν τα στρώματα μας.


4.Στην Αμερική μελέτη με πάσχοντες από πόνους στην πλάτη ανέφεραν βελτίωση 63% μετά από ύπνο σε καινούργιο κρεβάτι (και το 82% από τους ειδικούς σε πάθησής στην πλάτη δήλωσαν ότι το σωστό κρεβάτι μπορεί να βοηθήσει τους πάσχοντες)


5.Εκτιμάται ότι κατά μέσο όρο ένα κρεβάτι έχει πάνω από 10000 οικιακά ζωύφια που ζουν σε αυτό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σε αυτό πάνω από δύο εκατομμύρια περιττώματα τους.


6.Τι τιμή αξίζει ένας καλός ύπνος; Κάθε 100 Euro που ξοδεύετε αντιπροσωπεύει μόλις 4 σεντ ανά ύπνο σε διάστημα επτά ετών


7.Το 80% των αγοραστών κρεβατιών ξοδεύουν λιγότερο από δύο λεπτά δοκιμάζοντας κρεβάτια. Tόσο λίγο χρόνο έρευνας για ενα στρώμα στο οποίο θα περάσουμε χιλιάδες όρες ξεκούρασης.


8.Κατά μέσο όρο χάνουμε 285 ml υγρού κάθε βράδυ και ρίχνουμε 454grams νεκρών κυττάρων του δέρματος το χρόνο. Περνάτε περίπου 3000 ώρες (πάνω από 120 ολόκληρες ημέρες) στο κρεβάτι και αυτό είναι μόνο σε ένα χρόνο. Έτσι βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε σε ένα κρεβάτι που είναι άνετο και δροσερό.


No comments:

Post a Comment