Sunday, October 8, 2017

Foot Hydromassage Device Ecomed Medisana WBB - Skroutz Deals Cyprus

Συσκευή Υδρομασάζ Ποδιών Ecomed
Ειδικές προεξοχές διεγείρουν τις αντανακλαστικές ζώνες στα πέλματα των ποδιών. Βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος, καταπραΰνει τους πόνους των αρθρώσεων, μειώνει την συσσώρευση κρυσταλλώσεων και ανακουφίζει τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια μετά από μια δύσκολη μέρα. Ιδανικό για όσους έχουν πρησμένα ή παγωμένα πόδια και για άτομα που είναι σε πολύωρη ορθοστασία.

Διαθέτει αφαιρούμενους κυλίνδρους για ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση και ευεξία. Μαλακώνει το δέρμα και τα νύχια των ποδιών πριν από ένα πεντικιούρ. Πρακτικό μέγεθος, ιδανικό για νούμερο παπουτσιού έως 46. Οδηγίες χρήσεως σε 16 γλώσσες και στα Ελληνικά.
Tα πόδια (μαζί με τα χέρια) αντανακλούν για τους ρεφλεξολόγους την υγεία του ατόμου. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι Κινέζοι «Το χαμόγελο έρχεται από τα πόδια» για να δηλώσουν την καλή υγεία κάποιου αφού σε αυτά καταλήγουν περίπου 7.500 νευρικές απολήξεις από όλα τα συστήματα και όργανα του σώματός μας.


Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι έχουμε νιώσει κάποια στιγμή τη μοναδική χαλάρωση και ανακούφιση που μας δημιουργεί ένα μασάζ στα πέλματα των ποδιών. Τώρα πια μπορείτε να το έχετε όποια στιγμή θελήσετε με το υδρομασάζ ποδιών, μία συσκευή που κάνει τη ρεφλεξολογία πιο απολαυστική από ποτέ.

Η συσκευή κάνει ισχυρό υδρομασάζ ποδιών που αναζωογονεί όλο το σώμα αλλά και χαλαρωτικό μασάζ με ή χωρίς νερό. Υπάρχει η δυνατότητα απόλαυσης όλων των ευεργετικών λειτουργιών ξεχωριστά ή σε συνδυασμό. Τρεις λειτουργίες σε μια συσκευή: παλμικές δονήσεις - φυσαλίδες αέρος - συνδυασμός και των δύο λειτουργιών.
Η συσκευή διαθέτει ειδικές προεξοχές οι οποίες διεγείρουν τις αντανακλαστικές ζώνες στα πέλματα των ποδιών.

Το υδρομασάζ που θα απολαμβάνετε βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος, καταπραΰνει τους πόνους των αρθρώσεων, μειώνει τη συσσώρευση κρυσταλλώσεων και ανακουφίζει τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια μετά από μία δύσκολη μέρα.

Ιδανικό για όσους έχουν πρησμένα ή παγωμένα πόδια και για άτομα που είναι σε πολύωρη ορθοστασία, διαθέτει αφαιρούμενους κυλίνδρους (massage rollers) για ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση και ευεξία. Επίσης, μαλακώνει το δέρμα και τα νύχια των ποδιών πριν από ένα πεντικιούρ.
Συσκευή Υδρομασάζ Ποδιών Medisana WBB


No comments:

Post a Comment