Monday, November 27, 2017

iGLASSBOT Mamibot USA Skroutz Deals Cyprus

Επιλογή 1: MAMIBOT W120


Το αυτόνομο ρομπότ καθαρισμού τζαμιών/παραθύρων WIN120 iGLASSBOT της εταιρίας Mamibot USA καθαρίζει τα παράθυρα, τις τζαμαρίες και τα γυαλινά τραπέζια σας χωρίς να χρειάζεται εσείς να κάνετε ο,τιδήποτε. Απλά το τοποθετείτε στο τζάμι που θέλετε να καθαρίσει και το ενεργοποιείτε (και το ελέγχετε) είτε από το τηλεχειριστήριό του, είτε από το κινητό σας αφού ο έξυπνος σχεδιασμός του σας δίνει πλήρη πρόσβαση σε αυτό μέσω Bluetooth από το κινητό σας. Απολαύστε λοιπόν το καφεδάκι σας ενώ το ρομπότ σας καθαρίζει τα τζάμια κάνοντάς τα να αστράφτουν από καθαριότητα…
Επιλογή 2: MONEUAL RS500


Σφουγγάρισμα τέλος! Μπορείτε να έχετε την καλύτερη σφουγγαρίστρα ρομπότ τώρα! Το έξυπνο ρομπότ της Moneual για βρεγμένο και στεγνό σφουγγάρισμα. Με περιστρεφόμενα πανάκια μικροϊνών, το ρομπότ Moneual RS500 Everybot αφαιρεί και την πιο επίμονη βρωμιά από τo δάπεδό σας. Είναι ειδικά κατασκευασμένο για καθαρισμό πλακιδίων, πέτρινων δαπέδων και άλλων σκληρών δαπέδων. Εάν δείτε αυτό το βίντεο θα αντιληφθείτε πως το μέλλον είναι ήδη εδώ… Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να σφουγγαρίσετε!
Εξοικονομήστε χρόνο! Απολαύστε την κάθε στιγμή!
Επιλογή 3: MAMIBOT PREVAC650

Η ρομποτική σκούπα-σφουγγαρίστρα της Mamibot USA, PREVAC650 λειτουργεί ως απορροφητική σκούπα κενού ή ως σφουγγαρίστρα με δοχείο νερού. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πόσο αποτελεσματική είναι στο σφουγγάρισμα της. Σφουγγαρίζει με βρεγμένο πανί αφού υπάρχει δοχείο με νερό. Είναι απίστευτα αποτελεσματική και στο καθάρισμα του πατώματος και όταν λειτουργεί σαν σκούπα. Κινείται επίσης τετραγωνισμένα στο χώρο. Η μπαταρία της διαρκεί για περίπου 3 ώρες! Λειτουργεί με αισθητήρες γυροσκοπίου και υπερήχων και αντιλαμβάνεται την κίνησή της. Μπορεί να επισκεφτεί όλα σας τα δωμάτια. Επίσης, με το σύστημα Wi-Fi που έχει ενσωματωμένο μπορεί να ενεργοποιηθεί και να ελέγχεται από το κινητό σας από οπουδήποτε έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.
Επιλογή 4: MONEUAL ME485


Το σύστημα υπέρυθρων Smart Navigation επιτρέπει στην Moneual ME485 να επιτύχει τον καλύτερο καθαρισμό στα πατώματά σας. Η ρομποτική σκούπα Moneual ME485 μαζεύει ακόμα και την πιο λεπτή σκόνη χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό κινητήρα BLDC και ένα φίλτρο σκόνης κατηγορίας HEPA. Προγραμματίστε τον καθαρισμό σε διαφορετική ώρα για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Είναι εύκολο στη χρήση και ξεκούραστο για εσάς!
Εξοικονομήστε χρόνο! Απολαύστε την κάθε στιγμή!
Επιλογή 5: MONEUAL ME685


Η ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα με νερό της Moneual παρέχει αρκετές διαφορετικές λειτουργίες ώστε να μπορεί να σκουπίζει, να σφουγγαρίζει ή να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει ταυτόχρονα. Όταν είναι στη λειτουργία σφουγγαρίστρας η ME685 δουλεύει για περισσότερο από τρεις ώρες, δίνοντας σας χρόνο να ετοιμάσετε το δείπνο για την οικογένεια σας ή να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο. Το ρομπότ της Moneual έχει δύο περιστρεφόμενα βουρτσάκια που καθαρίζουν γωνιές εκεί που οι τυπικές σκούπες δεν μπορούν να φθάσουν ενώ μια απορροφητική πολλαπλής απορρόφησης βούρτσα σκουπίζει και συλλέγει σκόνη στην σκούπα κενού. Μια αποσπώμενη υγρή σφουγγαρίστρα καθαρίζει το σκληρό δάπεδο ενώ το ρομπότ αναγνωρίζει όταν η σφουγγαρίστρα είναι συνδεδεμένη, αποφεύγοντας τις περιοχές με χαλί την ώρα που σκουπίζει. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν σκουπίζετε και σφουγγαρίζετε την ίδια ώρα, ότι η σφουγγαρίστρα θα βρέξει το χαλί σας. Απαντώντας στις ανάγκες του μοντέρνου καταναλωτή η Moneual προσεφέρει διαφορετικά μοτίβα σφουγγαρίσματος ώστε να εξομοιώσει την ανθρώπινη συμπεριφορά κατά το σφουγγάρισμα. Επιπρόσθετα η λειτουργία Shadow Cleaning (Καθαρισμός Σκιάς) είναι μια μοναδική λειτουργία που συναντάμε μόνο στα ρομπότ της Moneual. Όταν χρησιμοποιείται αυτή η λειτουργία το ρομπότ καθαρίζει κάτω από τα έπιπλα και παραμένει κριμένο ώστε να αποφεύγει να σας ενοχλεί. Να σημειωθεί πως τα πιο πάνω χαρακτηριστικά δεν είναι διαθέσιμα ούτε στις γνωστές μάρκες iRobot Roomba, Neato, Miele κτλ.
Επιλογή 6: MONEUAL ME770 STYLE

Σύστημα Πλοήγησης Με Χαρτογράφηση Κάμερας


Η σκούπα ρομπότ ΜΕ770 Style της Moneual, μια από της καλύτερες ρομποτικές σκούπες στο κόσμο χρησιμοποιεί κάμερα για να δημιουργεί ένα χάρτη του σπιτιού σας καθώς αυτή κινείται στο χώρο σας. Με το χάρτη αυτό σχεδιάζει την καλύτερη διαδρομή που θα ακολουθήσει ώστε να καθαρίσει την κάθε γωνιά του σπιτιού σας στο λιγότερο χρόνο. Στο βίντεο που θα δείτε, θα καταλάβετε πως σκέφτεται ακολουθώντας ένα μεθοδικό τρόπο για να καλύψει όλα τα δωμάτια. Τα σημεία που αφήνει πίσω καθώς προχωρά μέχρι να βρει τα όρια του διαθέσιμου χώρου, θα τα επισκεφτεί στη συνέχεια αφού ξέρει μέσα από τον χάρτη της από που έχει ήδη περάσει. Να σημειωθεί πως ελάχιστα μοντέλα παγκόσμια έχουν αυτή την δυνατότητα. Φυσικά μετά από μια ώρα λειτουργίας θα φορτιστεί μόνη της και μετά από μια ώρα θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Μπορεί να καλύψει το χώρο και κάθετα και οριζόντια με ένα ξεκίνημα. Είναι πολύ γρήγορη και μπορεί να καλύψει πολύ εύκολα ένα χώρο 100m2. Με 40 αισθητήρες είναι σε θέση να αποφεύγει την επαφή με τα έπιπλα, αφήνοντας την απαραίτητη απόσταση από αυτά ώστε να μπορούν οι περιστρεφόμενες βούρτσες να σκουπίσουν μέχρι την άκρη. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν σκουπίζει απλώς αλλά απορροφά τη σκόνη και τις βρομιές με ένα αποδοτικό μηχανισμό ώστε το σπίτι σας να λάμπει. Ακόμα ένα πλεονέκτημά της, είναι και η σφουγγαρίστρα που μπορεί να συνδεθεί μαζί της, εάν το επιθυμείτε. Με αυτή μπορεί να σφουγγαρίσει αμέσως μόλις απορροφήσει την σκόνη ή ακόμα και να σφουγγαρίσει το χώρο σας χωρίς να σκουπίσει. Αυτό είναι κάτι που δεν διαθέτουν οι άλλες φημισμένες σκούπες ρομπότ που διαθέτουν κάποιο σύστημα δημιουργίας χάρτη.

No comments:

Post a Comment