Tuesday, December 5, 2017

Ahava Natural Products Cyprus - Skroutz Deals Eshop Cy

Επιλογή 1: Ahava Άλατα Μπάνιου 250gr
Μόνο ένα συστατικό:Iσχυρά, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία 100% άλατα της Νεκράς Θάλασσας. 
Βοηθά να χαλαρώσει την ένταση των μυών, τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα και απαλύνει την επιδερμίδα. Ξαναδημιουργήστε το χαλαρωτικό μπάνιο που οι άνθρωποι απολαμβάνουν εδώ και αιώνες.
Επιλογή 2: Ahava Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό για Αποτοξίνωση 100ml


Η Ahava Purifying Mud Mask είναι Μάσκα Καθαρισμού από τη Νεκρά Θάλλασα η οποία προσφέρει Βαθύ Καθαρισμό και Αποτοξινώνει το δέρμα του Προσώπου.
Επιλογή 3: Ahava SCRUB ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ KΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ - DEADSEA PLANTS 235gr


Το Smoothing Body Exfoliator της σειράς Deadsea plants AHAVA είναι ιδανικό προϊόν για αντιγηραντική απολέπιση στο δέρμα.

Το συγκεκριμένo scrub ενισχύει την λάμψη και την καθαρότητα με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό.

Χρήση: Εφαρμόστε το Smoothing Body Exfoliator Deadsea Plants της AHAVA σε νωπό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα (όχι στις θηλές). Στην συνέχεια ξεβγάλτε το με άφθονο νερό. Μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.
Επιλογή 4: Ahava Ξηρό Λάδι Σώματος Cactus and Pink Pepper 100ml


Ξηρό λάδι σώματος για ενυδάτωση, προστασία και αναζωογόνηση της επιδερμίδας με άρωμα Cactus & Pink Pepper - 250ml

Αυτό το σπρέι με ξηρό έλαιο εγχέεται με ένα μοναδικό μείγμα φυτικών ελαίων της Νεκράς Θάλασσας που προσδίδουν στο δέρμα μια νέα ομαλότητα, ευκαμψία και ανθεκτική ακτινοβολία. Η αναζωογονητική, ενεργητική μυρωδιά του Cactus & Pink Pepper, μαζί με την ελαφριά
ενυδάτωση, το κάνει τον απαραίτητο σύντροφο φροντίδας σώματος για λαμπερή λάμψη.

Το λάδι σπόρων Jojoba, ένας από τους μεγαλύτερους αναπλαστικούς παράγοντες της φύσης, εξομαλύνει, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα
Το Algae της Dunaliella επιβραδύνει την αποικοδόμηση των κυττάρων προστατεύοντας το δέρμα από βλάβες από ελεύθερες ρίζες
Σιρόπι σουσαμιού και βιταμίνη Ε, πλούσια σε θεραπευτικές ιδιότητες και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενισχύουν τα φυσικά προστατευτικά φράγματα του δέρματος και δίνουν στο σώμα μια υγιή λάμψη.

Χρήση: Ψεκάστε σε καθαρό δέρμα του σώματος για γρήγορη απορρόφηση και εξομαλύνετε με μακρίες κινήσεις. Εφαρμόστε μετά το μπάνιο ή ανάλογα με τις ανάγκες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποφύγετε τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών.
Επιλογή 5: Ahava Time to Revitalize Extreme Night treatment 30ml


Μια θεραπεία νεότητας για τη νύχτα με Ορυκτά Νεκράς Θάλασσας και φυσικά εκχυλίσματα από τα Ιμαλάια που εμφανώς βελτιώνει τις ρυτίδες σε βάθος, συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα.

Παρέχει μια ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας και του βάθους των ρυτίδων .Ένα θρεπτικό συμπύκνωμα με εκχυλίσματα βοτάνων καταπραΰνει καθώς απορροφάται και ενισχύει τους φυσικούς προστατευτικούς μηχανισμούς του δέρματος.

Dead Sea Minerals, Dunaliella Algae, Tibetan Goji Berries, και Date Fruit παρέχουν την απαραίτητη υγρασία και αντι-οξειδωτικά, βοηθώντας για μια σφριγηλή και απαλή επιδερμίδα.
Himalayan Raspberry Root ρυθμίζει τον κυτταρικό μεταβολισμό και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
Icelandic Moss εργάζεται για να ηρεμήσει και να απαλύνει το δέρμα.


No comments:

Post a Comment