Friday, September 29, 2017

Store your shoes - Shoebox for 12 Shoes Pair - Skroutz Deals Cyprus

Η Πτυσσόμενη Παπουτσοθήκη είναι πολύ χρήσιμη και πρακτική για την αποθήκευση των παπουτσιών σας.


Διατηρεί το χώρο του σπιτιού καθαρό και τακτοποιημένο.
Πλένεται εύκολα και μπορεί να οργανώσει 12 ζευγάρια παπούτσια.
Η μοναδικά τέλεια λύση για να οργανώσετε τα παπούτσια σας.
Κρατά τα παπούτσια καθαρά, τα προστατεύει από τη σκόνη και την υγρασία και μπορεί να χωρέσει κάτω από ένα κρεβάτι ή σε ένα ντουλάπι.
Από μαλακό συνθετικό υλικό και διάφανο κάλυμμα με φερμουάρ
Χρώμα: καφέ
Μέγεθος: 70 cm x 60 cm x 14 cm


Είστε ο τύπος του ανθρώπου που δεν του αρέσει και τόσο η οργάνωση και αυτό φαίνεται έντονα; Έχετε τη ντουλάπα σας ανακατωμένη από ρούχα και με  ακόμα πιο ανακατωμένα τα παπούτσια σας; Είναι δεξιά και αριστερά οι μπότες μαζί με τις γόβες και τα καλοκαιρινά σας πέδιλα δημιουργώντας ένα  τεράστιο σωρό από παπούτσια χωρίς να μπορείτε να ταιριάξετε τα ζευγάρια τους; Ευκαιρία λοιπόν να βάλετε μία τάξη σε όλο αυτό το χάος!

Αυτές οι εύχρηστες παπουτσοθήκες θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο τα παπούτσια που δεν χρειάζεστε! Είναι  ειδικά κατασκευασμένες από μαλακό συνθετικό υλικό δίνοντας στα παπούτσια τη δυνατότητα αερισμού και έχουν χωρητικότητα κάθε μία μέχρι 12  ζευγάρια. Το σχεδιασμένο με διάφανο κάλυμμα φερμουάρ τους τις βοηθάει να κλείνουν με ευκολία προστατεύοντας συγχρόνως τα παπούτσια σας από την  σκόνη και την υγρασία.

Τοποθετούνται εύκολα και όπου εσείς θέλετε σε οποιοδήποτε σημείο όπως κάτω απ' το κρεβάτι ή μέσα σε κάποια ντουλάπα λόγω του μαλακού και υψηλής  ποιότητας υλικού τους. Το εύχρηστο χερούλι που διαθέτουν σας επιτρέπει να τις κρεμάσετε σε κάποιο μέρος ή να τις τραβήξετε με ευκολία κάτω από  το κρεβάτι απλά και γρήγορα. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε και άλλου είδους πράγματα, εκτός από παπούτσια, όπως  διάφορα αντικείμενα, παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε.

Είναι προς όφελός σας, διότι χρησιμοποιώντας τες είναι σίγουρο ότι θα εξοικονομήσετε επιπλέον χώρο στο δωμάτιο σας, αφού θα ξεφορτωθείτε όλες  αυτές τις κούτες παπουτσιών που είναι πεταμένες από εδώ και από εκεί και σας στερούν πολύτιμο χώρο!


No comments:

Post a Comment